foto1
Szőlővirágzás ünnepe
foto1
foto1
Lillafüred, Palotaszálló évzáró gálaest
foto1
foto1
Vice vessző szentelés 2017.
1999-ben alakult Lillafüreden a Bortársaság Club, amelyből az István Nádor borlovagrend „nőtt” ki. Célunk a bor, a gasztronómia, a kultúra és a turizmus kapcsolatának fejlesztése, ápolása. Miskolc-Lillafüred mellett a festői Görömbölyi pincesor, e vidék évszázadokkal korábbi szőlőkultúrájára enged következtetni.Tovább....

István Nádor Borlovagrend

Bor, Kultúra, Örökség

ELÉRHETŐSÉG

LÁTOGATÓK SZÁMA:

5.png6.png9.png1.png4.png
Ma:50
Összesen:56914

Visitor Info

  • IP címed: 3.238.7.202
  • Internet Böngésződ: Unknown
  • Verzió:
  • Operációs rendszered: Unknown

2021-03-01

Királyhelmecen a város napján köszöntöttük a polgármester urat,és a város polgárait. Remek programok,figyelmes vendéglátás. Köszönet Dr. Zvolensky Gabriella és Remák Sándor barátainknak!

 

 

 

 

Tass, Darányi Ignác Borlovagrend:

Tasson jártunk, szüreti felvonuláson. Köszönjük szépen a Darányi Ignác Borlovagrend Egyesületnek a szíves vendéglátást! 12 borrend képviseltette magát.

 

14. Császtai Búcsú:

Az edelényi Császta hegyen vendégeskedtünk a 14. Császtai búcsú szervezőinek meghívására. Köszönjük a meghívást és a kiváló vendéglátást!

 

 

Rüdesheim:

Szakmai meghívásnak tettünk eleget a németországi Rüdesheim városban, a Rheingau területen. Charey Moser lovagtársunk invitálta borrendünket, hogy a szüret megkezdése előtt látogassunk el e gyönyörű vidékre, a rizling fővárosába. Amerre a szem ellátott, mindenhol kiválóan rendben tartott szőlő ültetvények, gondos, tiszta pincék, korszerű feldolgozó üzemek fogadtak bennünket. Nagyon szép borokat kóstoltunk, a száraz rizlingtől a kései szüretelésű spatlese-ig.

 

 

Jedlik Ányos szülőhelyén:

Szakmai meghívásnak tettünk eleget hétvégén a szlovákiai Szimő községben, Jedlik Ányos szülőhelyén. A Vág partján lévő, kedves emberek lakta falu 8. alkalommal rendezte meg nagyszerű fröccsfesztiválját. Külön programként a szakszerűen kezelt, minta pincészetben kóstoltuk Szabolcs Illés borász remekműveit. A 219 literes, rekord fröccs készítéséhez az István Nádor Borlovagrend is hozzájárult András Czupper nagymester és András Mészáros alelnök személyében. A fesztivál keretén belül kapta meg a község az Európai Becsületzászlót. Köszönjük a kedves vendéglátást Vargáné Szepesi Szilvia és Lajos Varga Áldás barátainknak!